Midsommaaar!


















Bilderna från resten av kvällen behåller jag dock för mej själv och för dom som var med!
Vill ej utsätta någon för trauma


das farlige arbetesen


Har lyckats överleva en till farlig dag! Konstigt nog finner jag detta arbete lite roligt..... håller dock på att svettas ihjäl men med rast och lunch finns det möjlighet att klara av det. 
Denna gasmask är verkligen inte att leka med, spänner du den för hårt får du huvudvärk, spänner du den för löst får du andnings problem och den immar igen vilket leder till att du blir utan syn...
Att jobba utan mask finns inte som alternativ och befrielsen när man får ta av sig den är obeskrivlig!



denna dress är bombsäker!


farligt arbete


Idag har jag varit ute och packat in farliga påsar med farligt innehåll i en farlig maskin ute på farliga rönnskär. När det är farligt på rönnskär så måste man ta blodprov och ha en supersäker outfit för att inte dö! Man får också lite extra lön när det är farligt.
Denna supersäkra outfit ger inte rättvisa en solig dag som denna och inte heller när man ska agera man och vara stark. Jag har svettat något så fruktansvärt, och nära från syrebrist och vätskebrist.(nära döden upplevelse) men jag är en kämpe så jag står ut denna farliga vecka och tjänar mej en liten penning! en enkel match för mej!




Eftersom att det råder fotograferingsförbud på rönnskär så har jag försökt göra ett eget foto av min säkrade outfit. (ska dock försöka ta ett foto)



ps. Rönnskärsverken påminner mej om den industriella revloutionen och ni kan härmed kalla mig Oliver Twist .ds.


Zlatan


Midsommar hade mycket att bjuda på bla. snapsvisor, mat, min och cecilias oslagbara tipsrunda, lapdance, hopprep, kickbike och massa annat! MYCKET TREVLIGT!     
 Idag har jag hunnit med en redig frukost på frasses och matat fiskmåsar. Ikväll blir det äventyr med snygga brudar!!!!! 








Professionell Paddlare

Vart erbjuden att hoppa in som ersättare idag när nordic skulle ha sin träning inför drakbåtsrodden pga. sjukdom. Och så sportig som jag är, tackade jag självklart ja och deltog aktivt!
Jag tror att cecilia vart mycke imponerad av min positiva inställning och taktkänsla!




Get busy living or get busy dying


Nyss var det spikat, jag skulle ha gott om jobb i sommar! En vecka hos mamma och resten av sommaren på grillen. Jag har jobbat mina 5 dar på mammas jobb men så plötsligt står jag här, utan jobb???
Fast jag vet fortfarande inte om jag är utan jobb???
JAG BEHÖVER JOBB????



Tills vidare njuter jag av den svenska sommaren, som är ungefär såhär bra.........


Vaaalfisken kommer, kommer för att hämnas






They will not control us, We will be victorious


sthlm + studenten


Vi började student veckan med att klä ut oss och göra lite uppdrag till student bingon


















Sedan blev det en liten weekend i Stockholm som inkluderade en visit på riksdagen, tekniska museumet och lite övrig tid åt mat, shopping, grönan, drama, och fest!













Sedan var det balen










Sen var det FEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST


















söta....





kalla mig ost-larsa




 I know you want to smack that boooteey !


onsdag


Igår var det den stora balen! Det var typ vanlig station efter jazz bandet hade spelat och då stod man och dansade till lady gaga osv, i sin balklänning. Inte precis vad jag hade tänkt mej att man skulle göra på en bal, men det funkade i alla fall och kul hade jag, mer än vad jag hade förväntat mej! =)





inte mycket tid för sömn

Helgen spenderades i huvudstaden med klassen och det finns inte så mycket att tilllägga där förutom drama, men samtidigt förbannat kul, som vanligt =)
Nu är det en ny vecka, Studentveckan. Igår blev det lite bränboll mot den andra teknik klassen, Ikväll är det Balen, onsdag blir det party, torsdag ska vi girlla och klä vårat flak sedan är vi framme vid dagen D!
JAG LEVER LIVEEEET !!!!!!!!!!!!!!!!



Jag och Malin taggade inför fredagkvällens äventyr i huvudstaden


Vi försöker igen !

På fredag försöker vi igen och drar till Sthlm tillsammans med klassen. Fest, mat, shoppa, grönan osv. kan inte bli så mycket bättre avslut på denna vecka som kommer innehålla en massa roligheter=)
Nu är det bara en skrinda jävel som saknas och tid för sömn ?!?!



Feeeeeeeeeeeeeeest


RSS 2.0