OK

Hej jag heter Amanda och jag gillar att vänta på min far. Det händer väldigt ofta att jag gör det, väldigt ofta när han kommer från jobbet. Ibland kan jag bli glömd också och då kan jag få vänta lite extra länge. Det är ju lite extra trevligt också när det är riktigt kallt ute och det kommer väldiga isvindar från norr..


Don't be late for school again boy



Detta är ett band som jag gärna skulle vilja se live:) seriöst

synd bara att dom har splittrats nu men jag hoppas starkt på att dom ska återförenas så jag kan få hoppa redlöst bland svettiga, feta och långhåriga män och bara njuta av deras..musik !


Fredagkväll



Ikväll ska jag umgås med minderåriga + jennie. Blir även till att spendera natten hos Cecilia =)


hockey är för bögar ;)


Satt och såg polo idag och då kännde jag riktigt hur fascinerad jag är av detta!
Dom galopperar alltså järnet efter en liten boll och sedan ska dom få den mellan 2 stolpar. Helt sjukt att dom ens träffar den, jag hade ju slått både hästar å ryttare när jag vevat med dendär klubban! Det är fan ett under att dom ens sitter kvar i sadeln. Förstår inte ens hur hästarna kan göra allt dedär utan att gå omkull :O
aa, helt sjukt är det iaf men väldigt roligt att se. Man kan även tackla varandra, lite skumt haha..


Detta är i alla fall något som jag skulle vilja testa på ;D







Här snackar vi män! Det kan alltså gå upp mot 60 km/h och då är det nog inte så roligt om man skulle gå omkull..


jaha..



Vilket glamoröst och lyckligt par! undra villka det kan vara ??


a place to hide



vi får inte gå på station på fredag :(

Hands held high

Inte speciellt jobbig dag idag, har bara en lektion som är textilslöjd. Lite synd bara att man slutar kl 11...Hade mycket hellre haft sovmorgon ist (A)
Ikväll blir det att åka till brönet för att ge Pajsen lite motion och mat villket han lär uppskatta (eller iaf maten..)



söt Cecilia....


and the night over stockholm lay




Var och såg Coldplay på stockholms stadion den 22 augusti. 33 000 pers, kan lova att det inte var helt fel!
Vi kom dit vid 5 tiden för att köa, hade verkligen inte orkat komma dit tidigare. Det var förbannat jobbigt att stå å köa och värst var det nog när vi kom in..var skit drygt att stå å vänta i flera timmar på att bara förbandet (white lies) skule komma och sedan efter dom vänta ytterligare nån timma. Men jag kan lova att allt var värt det! vi hade jätte bra plats å de var inte alls så trångt och jobbigt som jag trodde att de skulle vara. riktigt bra var det, får fortfarande rysningar när jag tänker på det haha 

Något som var mindre bra var att dom hade gjort om Talk, som är en av dom bästa låtarna, till någon tecno remix.. men utöver det andra så spelade det verkligen ingen roll. Dom spelade ju Michael Jacksons Billie jean ;D
Men bäst var nog Yellow. Egentligen inte min favorit men stämingen var på topp och riktigt roligt med dom gula ballongerna. Sen var Chris Martin så fruktansvärt söt i slutet när han låtsades att han inte minns vad den hette :)
Nej, denna konsert blir nog svårslagen..















190909

Igår var det alltså fest för alla teknik 3or på balder..vet inte riktigt vad jag ska säga om den..kanske inte direkt den roligaste festen jag har varit på men men..
Förfesten hos malin var iaf väldigt trevlig med spel och lite annat. Ikväll blir det kanske bio med benjamin och emma men vi får se hur det blir med det :)
lägger upp lite bilder från igår :D











180909

Sitter på skolan och ska snart börja göra klart min flash-uppgift. Digitalt skapande är nog den ovärdaste kursen jag har gått :O riktigt tråkig och värdelös är den.

Jag är i alla fall frisk idag, vilket betyder party ikv :D Förfest hos malin och sedan vidare till lokal. Kanske blir det att träffa cecilia också ifall mina klassmates ska ut :)
 


Bilder

Här kommer lite blandade bilder från i sommras
Skolavslutning, poolparty, kräftskiva, sthlm, gbg, skövde osv :)


 

   

    

    

   

    

    

    

    

   

   





Dra åt pärskfjäll


I tisdags var jag på halken och då fick jag köra audi tt ;D nu vet pappa iaf vad som står högst upp på min önskelista..




Hade lite feber i natt så idag blir det att ligga i sängen, dricka en massa te och föröka bli frisk till fredakvällens evenemang! kanske ska jag plugga lite teori och göra en fas om jag orkar.



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0