Du hast mich


" Vilken är amandas favorit film? "


1.






X.




2.





Ricky has a new girlfriend ?!?!??



 



Undra vem som är den rätta mannen för mig?


You try to take the best of me





Snart en vecka kvar till den nya singeln. Frågan är om dom någonsin kommer vara så bra som dom vad då.
ÅTERSTÅ ATT HÖRA // troget fan

Ps. För första gången i mitt liv har jag deltagit i en mash pit .Ds.


If you tell me to jump then I'll die


Gårdagen:

* Jag och johanna vann alla spel
* Det var jätte kallt ute
* Jag sprang runt ensam efter att mina vänner farit hem
* Tror att jag brännde mej på en brännässla när jag sprang i buskar
* Min cykel vart denna gång stulen på rikt
* Pappa hämtade mej och var arg

Idag mår jag arsle och är sugen på en hamburgare....
Ikväll kör vi igen!


You can only blame your problems on my world for so long


Nu har det slagit mej, trodde aldrig att jag skulle komma på det men nu vet jag vad jag vill göra i min framitd!
Jag vill bli en marinbiolog =) 
Tur att jag gick teknik och "bara" behöver läsa upp Matte D & E, Fysik B, Kemi B samt Biologi A & B. Kommer bli en hård kamp för mej men det klarar jag! gillar ju fiskar?


snäll_syster_no_1_som_bryr_sig_91


Året var 2003. Det var en fruktansvärd dag minns jag. Det hade regnat i mängder och alla vet vad som händer då. Jo, alla maskar ska givet vis fly från underjorden för att rädda sina liv. Och just denna dag skulle värkligen ALLA maskar fly. när jag kom in på kvarteret var det packat med maskar, obeskrivligt, men ungefär som på en konsert. Jag grät och skrek. Fasa, jag var rädd. Min syster var bara 9 år och det var på den tiden då hon spelade fotboll. Självklart hade hon träning denna maskiga dag. Hon hade oturen och föll när hon skulle hämta bollen och bröt sin underarm. Snäll och brydd syster som jag är, ritade jag denna fina bild till Johanna.




Året är 2010 och jag och mamma har legat på playan. Vi är precis på väg att fara hemåt när mammas mobil ringer och de är syster som har krashat med hästen, nu snackar vi big jävla crash! Så vi tar våran snabba bil och ger oss av till stallet där vi finner klant arsel hästen Pontus som har skrapsår på knäna och i ansiktet. Syster är kvar i skogen med Lena ridlärare och väntar på ambulans.
Denna gång hade Johanna turen att inte bryta något men hon lämades dock med ett nyckelben ur led aka. Hockey skada. Självlkart var jag tvungen att rita en lika fin bild till henne denna gång!




Krya på dig syster!

We are only liars, but we are the best


Kan säga att jag inte gillar andra platsen.. men känns ändå rätt bra att vinna över Robert =) Man kan säga att Jennie, Johanna och Cecilia körde ett eget rejs... de kunde helt enkelt inte hänga med i vårat tempo, vilket led till X antal varvningar. 
Resten av helgen var väldigt trevlig fast jag fattar inte vad som är problemet med öltälten här i skellefteå ? De var alltså tvungen att stänga ner 12 (en timma tidigare) för att det var för mycket folk och vakterna hade ingen kontroll. Bra planerat!





But we walk the plank on a sinking ship


Är nu hemma från en solig vecka ute i stugan. Kan lova att jag har blivit en aning brunare och lite bärnd...
Jag kommer inte bli kvar här hemma nå mycket längre, blir att packa om i väskan och äta lite sushi och sedan bege sig ut till boviken för en fullspäckad helg i Cecilias stuga.

* Gokart
* Beachen
* Fotboll
* Mat
* Fiesta
* Johanna på stranden

Detta blir en spännande helg, speciellt gokarten, man kan nämligen inte vinna över mej! jag har kört i flera år och jag är fruktad så se upp!




When I’m home alone I just dance by myself


Lägger in lite fina/inte så fina bilder från stadsfesten. 2 väldigt trevliga och vilda dagar och jag känner idag att min kropp är lite sliten...
Blir skönt att få åka ut till stugan några dagar och umgås med papsen =) På tisdag blir det umeå !






















Fly your cameras in the air and wave 'em like you just don't care


Vad hände med att ingen ville se artisterna och alla skulle in i just samma öltält? Det var seriöst chaos och jag och Maja var tvungen att kasta oss över stängslet för att rädda våra liv. Det känndes som om man egentligen stod framför scenen till europe sist dom var här, men egentligen så var det bara kön till öltältet som vildade.
Vi tog oss i alla fall in någorlunda oskadda och hela kvällen drog iväg väldigt fort trots att vi ändå for in vid 10 tiden.
Kvällen avslutades med ett äventyr till krysset tillsammans med Martina där jag fann en ny cykelhjälm.......... fast ägaren kom och ville ha tillbaka den så då var det slut på de roliga...



Idag taggar vi nya äventyr, Cecilia och jag gör stället oskäkert.

I don't care what you think as long as it's about me


Stadsfesten har börjat! På fredag och lördag är det inget annat än party, whalehunt, karuseller, harry potter hus, europe, öl, mat, mingel och en massa bus som gäller. VI SES!                                            
                                                                                                                                 


We are all just fucked





and it's kind of funny
the way we're wearing anchors on our shirts
when being anchored aboard just feels like a curse


Amanda's Secret del 2





Destination Secret börjar allt närma sig, och dessa brudar har ingen aning om vilka äventyr som väntar dem!

Racing through the city, widows down


Vaknade upp med Cecilia och cykelhjälm efter fredagkvällens äventyr och vi bar oss genast av in mot staden för en redig frukost på subway. Sedan åt vi lite mer hemma hos mig och så fort Jennie kommit gav vi oss av mot boviken.
Mot kvällen fick vi lite mer sällskap och vi kände då att de var dags för lite vattenskoter, vattenskidor, baywatch, badtunna med mera.
Endast 8 grader i havet, vilket gav en liten känsla av titanic och vi fick ingripa med lite livräddning.






RSS 2.0