One night and one more time


Nu är jag redo för en redlös halloween helg! Eller ja, kommer tyvärr (kanske bra?) inte kunna vara så redlös för jag ska upp och jobba 09.00...men lite kul ska jag hinna ha =)  
Kan i alla fall avslöja att jag och Martina kommer vara hetast på dansgolvet!


Your secret's out and the best part is it isn't even a good one


Helgen har varit väldigt jobbig.....Fest fredag och så upp 7 på lördag morgon och bege mej mot happaranda. Kan säga att jag sov rätt gott i bilen på vägen dit och hem. Idag har jag jobbat på stigs från 11 till 17 och ca halv 2 så kraschade diskmaskinen så vi har alltså stått och diskat förhand sedan dess.. Ganska så jobbigt! Tur att de inte var lika mke folk som de var förra helgen..


I'm going to wait until tomorrow


Nu är halva veckan avklarad och det känns bra. Förstår egentligen inte hur jag kan ta mej till jobbet för detta är fan det tråkigaste man kan göra. Skulle verkligen inte palla det mer än ett halvår, kanske 3 månader...
I alla fall så går det lite lättare att jobba nu när det inte är 20+. Men fortfarande så är dendär masken inte kul.. den luktar fan och immar igen om man har oturen att få en dålig mask (som man typ får varje gång). Sen måste jag bara tillägga att det är väldigt jobbigt nu när man har blivit lite snuvig och snoret rinner ner mot munnen och det finns ingenting som kan stoppa det... gott.
Men jag ska icke klaga, gillar min lön :W 

Helgen kommer vara jobbig men jag ska ha kul! 
Fredag: Fest
Lördag: Upp tidigt och bege sig mot IKEA                                            
Söndag: Jobb 


Nu ska jag snart dra till stallet och rida sen middag hos pappa, kommer nog däcka vid 20.30


 


The very worst part of you is me


I helgen har jag sammanlagt diskat i (typ) 10 timmar. Sitter nu och gruvar mej infrör en jobbig vecka med mängder av arbete, Rönnskär måndag - fredag och stigs på söndag, alltså blir det ett inslag av fest på fredag kväll för att klara av kommande arbetsvecka.
Oktober blir en månad med mycke jobb och lite fritid men jag är säker på att jag kommer vara glad i slutet på månaden när jag får mitt lönebesked =)

Igår var det party hos Cecilia med massor av roligt folk och sedan Olles, men eftersom jag jobbade idag så blev det den första nyktra helgen sen studenten typ? Kan säga att de var minst lika roligt att vara nykter haha..



The good comes to bad, the bad comes to good


Idag kom beskedet. På måndag beger jag mej ut mot drömmarnas fabrik i den vackra orten Ske-hamn för att få arbeta. Jag kommer inte till att arbeta en vecka, som jag gjorde i sommras. Denna gång kommer jag till att arbeta tills påsarna tar slut, alltså några veckor.
Så nu har jag några veckor av extremt hårt arbete ( och blodprover =( ) framför mej + lite jobb på Stigs också.



Måste medge att jag saknat detta arbete..


I live on the right side, I sleep on the left


Fick fin besök av Cecilia och Pajsen här om dagen och självklart bjöd jag på gott fika(stenhårda bullar).
Det var länge sedan man umgicks med den bruden, nu när hon har skaffat man, familj och en golden! Men till veckan och helgen hoppas jag att vi hittar på något trevligt!


Everybody wants the next thing to be just like the first




When they come for me, I'll be gone


Ikväll taggar jag öl, pizza, tvspel, kurragömma, utgång, efterfest med amandas efterfest (sounds from all over the world) och mycke fylle mat
vi festar kväll-natt-morgon!


RSS 2.0