JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA


RYKTET ÄR SANT! detta är ett mirakel och jag bara måste dit! System of a down har äntligen funnit varandra igen och i sommar kommer dom till sverige. Detta är något som inte är acceptabelt att missa om man är ett stort fan.
Jag har alltid velat vara den som står med pekfingret i lufften å stampar i takt till musiken, nu kan det äntligen bli jag!


I wouldn't forget you if I tried


Ingen fest ikväll för min del, som vanligt! jobb imorgon, på söndag, måndag och tisdag. På onsdag blir det en dag på Ragn Sells sen blir det Stigs igen fredag och lördag. Jag hoppas verkligen jag är ledig på söndag, eller iaf nästa helg för då har jag planerat att vara full.
Efter nyår har jag och Martina stora planer, och det kommer bli ett riktigt äventyr och då kan det vara bra med lite pengar. Fast det funkar ju även att skriva att man har stabil ekonomi aka pappa betalar, när man skickar in ansökan om lägenhet...


I’m not a chance, but a heat wave in your pants





Say my name, and his in the same breath, I
Dare you to say they taste the same,
Let the leaves fall off in the summer
And let December glow feel flames

Brace myself and let go,
Start it over again in Mexico
These friends, they don’t love you
They just love the hotel suites, now

I don’t care what you think
As long as it’s about me
The best of us can find happiness
In misery



Let's have a toast for the assholes


Har jobbat på Fanny och Emmas salong, Hair Style idag och det ser ut som att jag kommer behöva hjälpa till där lite mer fram över =)
Ikväll blev det en impuls middag på Allstar, med Las vegas stripteas(?) och en brownie milkshake som efterrätt. Sedan bar det av till Cecilia för lite mingel innan vi begav oss mot biografen för att kolla in den nya Harry Potter filmen. 
Idag känns allt awsome och jag lägger mej nu glad, mätt och lycklig, frågan är om jag kommer känna lika dant imorgon kl 7. Hoppas det, då kanske det går lite bättre att jobba. 


Let's have a toast for the douchebags,        
Let's have a toast for the assholes,
Let's have a toast for the scumbags,
Every one of them that I know
Let's have a toast to the jerkoffs
That'll never take work off
Baby, I got a plan
Run away fast as you can


 

Running away to save you're life


Imorgon är sista dagen på rönnskär och det firar jag med att genast sticka iväg på stigs och jobba till halv 9. Torsdag serjag fram emot för då ska jag aldrig vakna.
På fredag blir det Harry Potter och dödsrelikerna del 1, och jag kan försäkra er att jag är väldigt taggad! har läst den boken 2 gr och jag läser egentligen inte böcker..




bjuder på en ensaka bild från mitt b-day party/inflyttningsfest. Dom andra behåller jag nog för mig själv...


I am so hard


If I woke up next to you


Igår var det party för mina trogna vänner medans jag kl 9, gick till sängs för att sedanstiga upp 05.00 och bege mej till jobbet.
Undra vem som sovde i Martinas säng inatt...


I don't want to forget how your voice sounds


Idag var det storm i Skellefteå... tur då att jag var ute på rönnskär som ligger längst ute på udde helt oskyddat så idag har jag blåst runt där. Först fick jag inte igen bildörren sen blev det inte bättre av att vinden förde mej bort och jag kunde inte göra nått för jag stod på en isfläck.
Det var caos man såg inte ett skit och jag var livrädd att jag skulle bli överkörd av någon såndär stor traktorsak.
Efter lunch skulle vi in i kajmagasinet där vi håller hus. Och där vid kajen kan jag lova att de blåste! Tydligen så hade blåsten gjort upp ett fjäll av snön som vi inte kunde se eftersom de var snörök. Så jag kör mot porten till magasinet och ca 3 meter ifrån tar det stopp. Vi har alltså lyckats köra rakt in i fjället och där satt vi fast. Efter några minuter inser vi att vi är fast och det är ingen ide att hämta en spade för den lär vinden ta.
Men så stannar en snäll traktor kille med den störsa traktorn jag sett och hjälper oss =)

I morgon ska jag köpa en dator och förhoppningsvis har jag internet snart =)


haha

"Vad vore en fest kväll i staden än en bal på rönnskär"

man kan säga att kricke fick till det där!

So give in or just give up


Okej, nu har jag jobbat typ 4 veckor - 7 dagar i sträck och under tiden så har jag även hunnit med att lämna gamla portstigen och flyttat mej lite längre in på moröbacke till aftongränd. jag har alltså inte haft så mke tid över till fritid...
Men på söndag är det min b-day och jag har äntligen en ledig dag, så på lördag blir det en vild födelsedagsfest/inflyttnigsfest. Precis vad jag behöver just nu!

Sen har jag inget internet här ännu för alltele är ungefär lika dåligt som arbetsförmedlingen....


RSS 2.0