Chicago is so two years ago


YEYEYEYEEYYEY, nu är all packning strax klar och nu fattas det bara en dusch och sedan är jag redo för 2 veckor av spännande äventyr.
nu taggar vi Alanya tjejer och ni här hemma kan ju tänka på oss när det är 2,4 grader ute och storm =)




PS. Mamma och pappa ni kan vara lugna, vi ska bara på semester. DS


And I just fucking kick her in the, ooh baby


Ikväll kör vi hårt igen. Blir vild förfest hemma hos Cecilia sedan Station och förhoppningsvis efterfest med "amandas efterfest (songs from all over the world)"?????
Bjuder på ett foto av Cecilia sist vi festade


                               


This is just a game


Fyfaaaaaaaaaan vad jag är less på denna dag! Det är förbannat kallt och det ösregnar ute.
Men snart är det kväll och då händer det grejer, om en timme drar jag till srk för terminens första ridlektion och sedan blir de att umgås med brudar.
Eftersom jag inte haft något speciellt för mig idag annat än packa och sova så har jag kollat lite på Victoria's secret för att inte bli allt för deprimerad. Kommer att vilda i den där butiken !


    

    

I slept with someone in fall out boy and all I got was this stupid song written about me


Känner att det börjar bli läge att färga lite mörkare................


Amanda's Secret del 3




På söndag bär det av och vi har fått utökning i vårt sällskap. Stina Lundqvist bestämde sig nyligen för att joina gruppen, hur ska detta gå?
Återstår att se, men jag är säker på att vi kommer ha 2 härliga veckor med mycket sol och bad =)

Feeling good


For en sväng förbi stan idag med Johanna. Hade inte direkt tänkt inhandla något speciellt men så började vi testa lite jeans och sedan kommer hon som jobbar där med dom nya miss sixty jeansen, vilket innebär stor fara för min ekonomi.
Jag var tvungen att testa dom och redan när jag drog dom på mej kännde jag att dom var perfekta. Så de slutade med att jag gick hem 1399 kr fattigare....



When we drink we do it right


Idag är det en vecka kvar till turkland och jag känner att det är dags att börja tänka över min packning..
I fredags taggade vi med ett "one night in turkey" party hos mig.






He tastes like you, only sweeter


Lite mindre än två veckor kvar nu till Turkey. Det firar vi med Piña Colada på fredag ;)



One day, maybe we'll meet again


Klockan var strax innan 6 och jag stod med spriten och cidern i varsin hand, skulle precis ut på en fin middagsdejt med Fannie och så sedan lite party. Men så ringer min telefon, och de är min chef som vill att jag ska komma och jobba. Jag tänker över erbjudandet och sedan överväger jag att det får bli lite work istället för fest.
Med tanke på hur roligt det var på station i onsdags, så kändes inte olles jätte lockande.. Så då var det lika bra att jobba i stället!




 

2 fina fest bilder som jag inte riktigt minns att vi fotade............


Everybodys got a hungry heart





Såhär glad är pappa när han får köra en fin bil =)


It's just a matter of time until we're all found out


Ikväll blir det att dra till Stina för party och sedan drar vi vidare till Station 8 som jag inte besökt på hela sommaren. Självklart ska jag dricka min italienska "il mandarino?" sprit som jag fick av pappa =) hoppas den smakar bra....
fattar inte vad som står på baksidan så har ingen aning om hur man ska dricka den men jag får testa mig fram.
Men först ska jag iväg å hjälpa farmor med lite städning sen kanske förbi en sväng på stan! 


 

Vi vet hur man gör!

The clock ticks life away


Nu har det gått 3 år sen sist och första singeln på nya albumet är släppt.....
Det går verkligen inte beskriva hur mycket jag har tyckt om detta band, dom har funnits med under hela min uppväxt.
2007 när deras tredje album släpptes känndes det lite konstigt att dom inte lät som dom brukade göra, men jag insåg sedan att jag ändå gillade låtarna och även om dom hade ändrat lite musikstil så tyckte jag ändå att, vad dom än gjorde så var det bra.
Jag borde egentligen inte vara förvånad att de blev en techno låt denna gång, men jag känner mej ändå besviken.

Har dock inte hört resten av albumet men kan ju inte vara så mycket att hänga i julgranen om första singeln låter såhär? 
Jag vet inte om jag kan säga att de är skit, har bara lite svårt att tycka om det när dom gått från jävligt bra musik till typ den sorts musik som jag verkligen inte gillar.
Kraftwerk nästa? 


 

Nya singeln "The Catalyst"



Rock Am Ring 2004

Oh hell yes, I'm a nervous wreck


Okej, helgen har varit fullspäckad med massa roligheter. Kräftskiva på fredag som bjöd på mängder med mat, glass, musik, massor av snack, bastu, pool, nakenbad, sleepover, " undra hur tacopung skulle smaka" med mera. Vi vaknade upp i lagon tid för att hinna sola och bada lite innan vi gav oss hem för lördagens festande.
Jag har inte så mycket att säga om lördagnatten annat än att den lämnade kvar lite skrapsår på min body och en tånagel delad mitt i tur och gav "dagen efter" en helt annan innebörd.






















taco fiesta



Jag har typ fallit med cykeln eller något?  mittt vänstra knä och armbåge är uppskrapad och mina tår på båda fötterna är uppskrapade. svider som fan! köpte även em kebabtallrik och frågan är varför? åt typ 3 pommes av den...............
Vad fan har hänt ?

I don't want to forget how your voice sounds


Har spenderat en regning natt i stugan. Trodde verkligen inte att solen skulle dyka upp i dag så mycket som de regnade där vid 3 tiden men det gjorde den och då passade jag självklart på att sola lite.

I morgon är det dags för den årliga och efterlängtade kräft skivan och eftersom Padre beffiner sig i Italien så passar jag på att utnyttja en ledig stuga en solig fredagskväll.
Ser fram emot trevligt sällskap, god mat, bra musik och kanske lite bad och bastu!



South Beach bringing the heat


Verkar som det åter igen blir en trip över atlanten. New york, Orlando, Miami. Helt ok! då kan jag passa på att inhandla lite victorias secret i mängder =)
Och när vi är i Orlando så får man ju absolut inte missa de nya Harry Potter landet! undra om man kan köpa sig en trollstav? Blir nog en sväng förbi universal studios också.





I don't know why I fight for you this way


Medans många av mina kompanjoner befann sig på pdol och vildade(bajamaja) så har jag jobbat som ett djur... Mycket jobb och lite sömn, kunder som gillar lite för mycket salt och alkohol, norrmän och majs. Har hört beautiful girl 435 000 ggr, fina raggnings försök och blivit såld för 75 kr till Hot_Brasilian_Boy.
Ska strax hoppa in i duschen och förgöra kebab doften och sen lägga mej i sängen och sova i en evighet. förhoppningsvis kanske jag hinner läsa lite hp innan jag somnar =)




ps. Min katt har nog blivit stucken av ett bi eller något.....


RSS 2.0